Dela sidan:

Polaris, drivet av danska mediehuset JP/Politiken, inleder samarbete med ILES PR inför deras satsning på den svenska marknaden. De första utgivningarna väntas till hösten. ILES PR har sedan tidigare bred erfarenhet från kultur- och nöjesbranschen.

 – Bokförlaget Polaris har en ambitiös plan, säger Jonas Axelsson förlagschef på Polaris. Vi ska försöka etablera oss snabbt och växa fort. Med en bred utgivning med många nya berättare i inledningen så krävs det extraordinära samarbetspartners för att verkligen nå ut och lyckas. Jag tror att ILES PR är en sådan partner och ser verkligen fram emot att göra Polaris innehåll synligt tillsammans med dem.

ILES PR grundades 2010 och står bland annat bakom pr-arbetet med Jonas Gardells "30 år tillsammans", Sclateaterns "Egenmäktigt förfarande" och Sveriges Radios "Musikhjälpen" och "P3 Guld".

 Det är jättekul att vi får vara med från starten med en så här stor satsning, säger Helena Iles, vd på ILES PR. Polaris kommer bli en tung spelare i Sverige och vi ser fram emot att få jobba både strategiskt och operativt med samtliga av deras författare och titlar. Det ska dessutom bli väldigt spännande att gifta ihop våra bolags olika kompetenser och erfarenheter.Dela sidan: