Dela sidan:

De senaste åren har Yasin Lekorchi arbetat på reklambyrån Tillsammans Sthlm. Dessförinnan kom han från BerntzonBylund. Nu går han vidare till Vice i Sverige under ledning av Kay Höök.
– Behovet av relevant content med hög kvalitet är enormt, där vår metodik och erfarenhet i att producera sådan typ av material både efterfrågas och uppskattas bland våra kunder. VICE Sverige, tillsammans med våra kunder, kommer ha otroligt stor nytta av att ha med Yasin i vårt team, säger han om sitt nyttillskott. 

Yasin Lekorchi kommer att leda contentteamet som går under namnet Virtue. Det är tänkt att kunna fungera som en fullservicebyrå för kunderna. 
– Jag ser detta som en fantastisk möjlighet, att få jobba på världens mest intressanta mediahus och ledande content-byrå. För min del är det en dröm som går i uppfyllelse, säger han om det nya jobbet.


Dela sidan: