Dela sidan:

Lasse Anrell var under många år nöjesjournalist på Aftonbladet innan han övergick till att bli sportskribent för tidningen. Under 1990-talet blev han känd för svenska folket som den lite elake jurymedlemmen i TV4:s "Sikta mot stjärnorna".

Den nya podcasten "Haverikomissionen-en pod om podd" kommer efter att Lasse Anrell slutligen tackat ja till ett erbjudande från Acast. Han har tidigare alltid tackat nej till poddar eftersom han bara blivit tillfrågad om sport. Han driver podden i par med Annah Björk kulturjournalist, känd från Expressen, Elle och Bon.

– Annah och jag träffades första gången i SVT morgons nöjespanel och fann varandra. Vi tyckte olika om allt. Hon är ung och jag gammal. Jag var 80-talets Annah Björk, sa jag en gång i sändningen och det nappade dom på. Vi börjar redan nästa vecka. Ett avsnitt i veckan. Här ska fanimej sågas!, säger Lasse Anrell till Resumé.Dela sidan: