Dela sidan:

Målet med de nya produktionsteamen är att kunna vara flexibla för att möta kundernas behov. Teamen kommer att bestå av en senior kärna med ett nätverk av fristående experter runtomkring dem. Satsningen, som fått namnet Another Tomorrow Studio, leds av Kathrin Spaak.

– Den gamla produktionsmodellen fungerar inte längre. Ena dagen jobbar vi med produkter för framtidens torskfiske i Baltiska haven och nästa dag med bankers kundupplevelser. Med det i åtanke hade det varit omöjligt för oss att ha anställd personal som är experter på att hitta lösningar till varje kunds specifika utmaningar. Med denna set up kan vi vara säkra på att vi alltid har bästa team på plats oavsett om det är en VR-upplevelse, en utställning eller ett par nya hörlurar som ska produceras”, säger Fredrik Heghammar, VD på Another Tomorrow.

Kathrin Spaak har jobbat som producent sedan slutet av 90-talet och var bland annat med och grundade appen Framkalla, en app för framkallning av digitala bilder.

– Att få vara med och starta upp Another Tomorrow Studio känns klockrent och superlyxigt. Vi kommer att arbeta med de bästa inom respektive område och därför kunna leverera i princip vilken typ av tjänst eller produkt som helst”, säger Kathrin.Dela sidan: