Dela sidan:

I förra veckan tvingades han lämna Fox News sedan anklagelserna om sexuella trakasserier lett till en omfattande annonsbojkott mot kanalen. Under måndagen gjorde Bill O'Reilly comebeck i offentligheten genom premiären av hans podcast "No Spin News". Det skriver The Guardian. Här hävdar han sin oskuld samtidigt som han utlovar att fler detaljer i fallet kommer inom kort:

"Jag är ledsen att jag inte längre är med i tv längre", säger Bill O'Reilly som hävdar att han togs på sängen över beskedet att han tvingas avsluta sitt jobb på Fox News efter 21 år. 

Utan att gå in på detaljer säger Bill O'Reilly att hans sorti visar hur medieägaren Rubert Murdochs söner fått mer makt i familjeimperiet.

"Jag kan inte säga så mycket just nu eftersom det är så mycket som pågår. Allt jag kan säga är att sanningen kommer att komma fram. jag vet inte om du kommer att bli förvånad, men jag tror att du kommer att bli lika omskakad som jag blev", sade han i podcasten.

Efter Bill O'Reillys avbrott med det konservativa nätverket förra onsdagen ersattes han av Tucker Carlson som hyllade sin företrädare i måndagens premiärsändning. 

Bill O'Reilly's fick sparken av Fox News efter New York Times avslöjanden att kanalen betalat uppskattningsvis omkring 13 miljoner kronor till fem olika kvinnor i syfte att hindra dem för att ta anklagelserna om sexuella trakasserier till domstol. 

Det var detta som fick flera annonsörer att hoppa av showen. Efter veckor av kris för tv-kanalen valde man att sparka Bill O'Reilly, som fick 25 miljoner dollar för besväret. Dela sidan: