Dela sidan:

Förra året lanserade Mona Cohen talangnätverket Cohen+Co och beskrev det som hennes "Ocean's eleven". Tanken är att talangnätverket handplockar folk inom branschen med breda kontaktnät som i sin tur scoutar talanger som därefter coachas av Cohen+Co och sedan matchas med jobbtillfällen.

Nu rekryterar man alltså Fredrika Frenkiel som ny COO och talent agent för att stärka upp inom tech/startup och kommunikation. Frenkiel kommer från rollen som produktionschef på Tillsammans STHLM.

Den andra nyrekryteringen, Emma Fällman, kommer närmast från rollen som försäljningschef på Stagepool och har tidigare jobbat inom musikbranschen. På Cohen+Co får hon rollen som business manager och talent agent med fokus på musik, kultur och andra kreativa branscher.

– Ingen av dem kommer från rekryteringsbranschen, utan vi vill snarare ha människor som ser andra människor – som kan se talang hos någon eftersom de själva är talanger, berättar Mona Cohen.

Det kommande året kommer nätverket satsa på att ta kliv in på nya marknader.

– Om ett år är vi en digital talent management och innovationsbyrå som också hjälper våra kunder att lansera utomlands eller ta in investeringar. Vi är innovationsrådgivare och går in i nya marknader som bland annat Israel och USA, avslutar Cohen.Dela sidan: