Dela sidan:

Åkestam Holst gör en rejäl förstärkning på projektledarsidan i form Lina Engler och Nicole van Rooij. Lina har de senaste sju åren jobbat som projektledare på Forsman & Bodenfors. På den nya byrån blir hon ansvarig för Svenska Skogen, Audi och Pressbyrån. 

Nicole har under de senaste åren jobbat med Åhléns och Systembolaget och blir ansvarig för SAS Sverige och Folksam på Åkestam Holst.

Produktionsledaren Lena Grundström lämnar också Forsman & Bodenfors för Åkestam Holst. Hon har de senaste åren jobbat med kunder som Coop och PostNord.
– Vi är väldigt glada över att ha denna rutinerade trio på plats. I takt med att vi växer och uppdragen blir större så ser vi behovet av att bli fler inom projekt- och produktionsledning. Att lyckas värva just dessa erfarna profiler är vi såklart extra stolta och glada över, säger Petronella Panérus, vd på Åkestam Holst, i ett pressmeddelande.Dela sidan: