Dela sidan:

Mattias Hagenström kommer närmast från Acne Studios där han arbetat som pr-koordinator. Tidigare byråerfarenhet förutom 3,5 år på Ibeyostudio kommer även från Star PR Group och Story Relations.

– Jag är glad över att välkomna Mattias tillbaka hem. Med sin kompetens, drivkraft och sociala förmåga kommer Mattias att vara en tillgång för våra uppdragsgivare och bidra till att stärka Ibeyostudios position som en av Sveriges mest spännande och omtyckta kommunikationsbyråer, säger Ibeyostudios vd Johanna Sörstrand i ett pressmeddelande.

– Ibeyostudio är en grym arbetsplats, att återvända hit kändes helt naturligt och att få vara en del av Ibeyostudios team igen känns fantastiskt. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med de starka varumärken som vi representerar. Jag hoppas att mitt engagemang och min erfarenhet av strategiskt arbete kommer att förstärka skapandet av bra kommunikation, kommenterar Mattias Hagenström.Dela sidan: