Dela sidan:

Resumé korar varje år Näringslivets 150 Superkommunikatörer i ett flertal kategorier. I går var det dags igen. Moderator på scen var SVT:s förra vd, tillika juryledamoten, Eva Hamilton.

Antonia Ax:son Johnson, ägare och styrelseordförande i Axel Johnsongruppen, utsågs till totalvinnare med jurymotiveringen:

"I kvartalsekonomins tidevarv håller pristagaren bergfast i sina värderingar, oavsett vad omvärlden för tillfället tycker. Företagets syfte är och förblir större än att bara tjäna pengar. Antonia Ax:son Johnson är Näringslivets Superkommunikatör 2017."

Handbollsspelaren Linnéa Claeson vann i kategori media för sin kamp mot sexuella trakasserier, författaren Johan Norberg i kategori Kultur & Nöje för sin framtidsoptimistiska bok, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund som grundat Gapminder vinner i kategori Myndigheter, organisationer och ideell sektor och STF:s kommunikationsansvarige Jenny Engström vinner i kategori Kommunikation.

Här nedan kan du se hur det såg ut på eventet.Dela sidan: