Dela sidan:

– Vi är så otroligt glada över att några av Sveriges absolut bästa influencers vill bli en del av Sveriges bästa tidning och sajt för unga kvinnor, säger Irena Pozar, chefredaktör för Veckorevyn.com i ett pressmeddelande. 

De nya bloggarna kommer även att bidra med material till VeckoRevyns sociala plattformar och tidningen.

– Vi märker ett stort intresse från influencers att även nå ut i printmedia. Och eftersom VeckoRevyn består av både magasin och digitala plattformar är det här en perfekt match för alla parter, säger Emelie Lindblom Carlsson, ansvarig redaktör på VeckoRevyn i en kommentar. 

Från och med i dag onsdag finns Michaela Hamilton, Andrea Hedenstedt, Mathilda Lundqvist, Moa Rönnbäck, MadebyW som drivs av Vendela och Vanessa Laukkanen, Ellinor Bjurström och Pillerpodden, som drivs av Emma Westas Rödin och Siri Strand, på Veckorevyn.com. Ellen Färnström börjar blogga den 1 juni.

– De influencers som nu börjar hos oss är mångsysslare och kan göra allt från att skriva krönikor till att driva kampanjer, göra videos och podda. Det är precis så medievärlden ser ut idag och vi ser stor potential i vårt samarbete, kommenterar Irena Pozar.Dela sidan: