Dela sidan:

Västtrafik är sedan flera år tillbaka partner till kulturfestivalen West Pride. Som en del i partnerskapet väljer man i år att färgkoda om sina tidtabeller på Göteborgs centralstation till regnbågens alla färger.

– Med dessa skärmar vill vi visa att vi delar samma värderingar som West Pride. Alla är välkomna på våra fordon, oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vem du blir kär i, säger Lars Backström, Västtrafiks vd.

Precis som tidigare kommer Västtrafiks bussar och spårvagnar dekoreras med regnbågsflaggor så länge festivalen pågår.

– För mig förkroppsligar kollektivtrafiken respekten för alla människors lika värde. Att vi stöttar West Pride är ett ställningstagande för mångfald och inkludering, avslutar Lars Backström.

Bakom kampanjen står Forsman & Bodenfors.

 Dela sidan: