Dela sidan:

Saatchi & Saatchi vinner uppdragen för FCA:s varumärken Fiat, Jeep, Alfa Romeo och Abarth i Sverige.

– Vi är otroligt stolta och glada att vi får förtroendet att förvalta och utveckla så pass starka varumärken på den svenska marknaden. Fiat, Alfa Romeo, Abarth och Jeep gör fantastiska bilar och det finns stora möjligheter att skapa kommunikation som ligger på samma nivå som bilarna, förklarar Jonas Björlin, vd på Saatchi & Saatchi Stockholm.

Samarbetet inleds omedelbart och fokus kommer att ligga på varumärkenas digitala kanaler.

– Med Saatchi & Saatchis styrka inom såväl kreativitet som strategi ser vi fram emot att tillsammans utveckla våra varumärken in i framtiden och lyfta fram våra modeller i ny tappning, säger Jesper Albansson, marketing communications manager på FCA Sverige.


Dela sidan: