Dela sidan:

Namnet på den nya byrån är "The Labyrinth". verkar inom hela fältet för Public Affairs-tjänster och har spetskompetens inom områdena hållbar stadsutveckling, industri, konsumentmarknad samt organisationer. The Labyrinth bildas med det uttalade målet att inom fem år vara Sveriges största byrå inom Public Affairs.
– Vi är glada och stolta över att idag kunna få berätta om The Labyrinth. Vi är två starka företag med goda resultat och tunga kundportföljer som nu krokar arm för att skapa en ny stor och slagkraftig PA-byrå. Vår offensiva målsättning är inte bara att vara bäst, om fem år vill också vara störst, säger Petter Lindfors, vd Hegeli Public Affairs och Sebastian Navab, vd Nav PR i en gemensam kommentar.

Vd för The Labyrinth blir Anders Johansson som också går in som delägare. Han kommer närmast från uppdraget som vd i Kombispelskoncernen. Innan det var han kommunalråd i Sigtuna kommun i cirka 10 år.
– The Labyrinth kommer att bli en kraft att räkna med från första dagen. Vi har ett nytt politiskt landskap i Sverige som ställer helt nya krav på de som vill vara uppdaterade och förstå beslut och processer. Med den kunskap och de kontaktnät som våra medarbetare och rådgivare har kan vi göra riktig värdeskapande skillnad för våra uppdragsgivare, säger han i ett pressmeddelande.


Dela sidan: