Dela sidan:

Resumé har tidigare berättat om Norrlands Gulds kampanj där de lanserar ölhävning som ett botemedel mot mobilnacke. Nu har byrån Åkestam Holst tagit fram en uppföljande annonslösning som bygger klassiska advertorials, alltså native-annonser i printformat. 

I annonserna – som kommer att gå i Aftonbladet under sommaren - bjuds läsaren på mer fakta kring Norrlands Gulds påstådda ergonomiska effekter. Bland annat att "S.C.H.W.E.P-metoden" är en ergonomisk succé och att "Iskall ergonomi är en hit". 

På Spendrups är man nöjda med vad konceptet hittills har gett.
– Filmerna har inledningsvis tagits emot mycket väl, och med Native som medieval får vi nu möjlighet att lägga ut orden, säger Stefan Garvander, produktchef Norrlands Guld i en kommentar.

Kampanjen är framtagen av Åkestam Holst, FLX och Starcom.


Dela sidan: