Dela sidan:

I februari slog de två byråerna Great Works och Making Waves ihop sina påsar inom nätverket The North Alliance. De båda byråerna samarbetade redan i hög utsträckning och såg sammanslagningen som en naturlig utveckling. Nu rekryterar man tre nya personer till det gemensamma teamet för att stärka sitt erbjudande inom affärsutveckling och teknik.

Olga Makaronskaja rekryteras som UX/UI- och visuell designer, hon kommer senast från Veryday.

Maria Chrysander hämtas in från Apegroup och kommer att jobba som projektledare på byrån.

Slutligen rekryterar Jana Sabanova som systemutvecklare.

– Vi är jätteglada över att få dessa duktiga personer till oss. Vi är inne i en intensiv fas med många spännande projekt och rekryterar löpande. Vi ser mycket fram emot att få med oss Olga, Maria och Janas kompetenser in i våra projekt säger Jonathan Pettersson, vd för Making Waves/Great Works


Dela sidan: