Dela sidan:

Ira Gladnikoff började på MTG 2015 och har varit med att vidareutveckla streamingplattformen Viaplay. Nu tar hon över som chef när Jonas Karlén bestämt sig för att lämna bolaget, enligt ett pressmeddelande. 
– Vi önskar Jonas all lycka i sina nya utmaningar och vill tacka honom för hans nio år inom MTG och att han har lett den fantastiska utvecklingen av Viaplay. Det känns mycket bra att vi har hittat den bästa tänkbara ersättaren för det här jobbet inom bolaget i Ira. Hon har med sin gedigna erfarenhet inom digital underhållning och senast som CCO för Viaplay haft en mycket stor del i Viaplays framgångar, säger vd Anders Jensen i en kommentar.

Ira Gladnikoff gläds över förtroendet. 
– Viaplay är min passion och jag är stolt över möjligheten att nu få leda ett så starkt team där vi erbjuder våra kunder en bredare streamad upplevelse än någon annan på marknaden. Samtidigt finns det stora möjligheter i att jobba med våra andra varumärken inom MTG för att erbjuda en än mer integrerad och engagerande underhållningsupplevelse – vad vi sett fram tills nu är bara början på den här spännande utvecklingen


Dela sidan: