Dela sidan:

Viktor Ander har under de senaste fyra åren bland annat jobbat som utvecklingsredaktör, nyhetsredaktör och printchef och också suttit i Metros redaktionsledning. De nya ägarna Custos har signalerat att de främst satsar digitalt, och nu lämnar alltså chefen för gratistidningen. 
– Det känns väldigt inspirerande att få komma till ett mediehus som satsar så starkt, och med en så tydlig ambition, på kvalitetsjournalistik. Hos SvD finns drivkraften och förutsättningarna att leverera innehåll i världsklass till en trogen och växande läsekrets, säger han i en kommentar.

I uppdraget ingår bland annat att arbeta med och utveckla det premiuminnehåll som görs på SvD:s olika avdelningar och inom Schibsted.
– Jag är väldigt glad att vi rekryterat en så driven och stark redaktör som Viktor Ander. Han blir en viktig del när vi nu tar nästa steg med premium, säger Anna Careborg, SvD:s premiumchef.


Dela sidan: