Dela sidan:

–  Vi har letat efter en framtidsinriktad strategisk och kreativ partner som kan stödja oss i arbetet framöver, och i och med det lyfta såväl kundnöjdhet som försäljning. Nu ska det bli kul att tillsammans med M&C Saatchi utveckla ny och inspirerande kommunikation som inte bara bibehåller vår starka ställning på marknaden utan dessutom förstärker den, säger Kristina Wärmare, en av två marknadschefer på Bjurfors i ett pressmeddelande.

–  M&C Saatchi har visat på en kombination av strategisk och kreativ kraft, och har ett enormt engagemang som tilltalar oss. De har erfarenhet av att arbeta med komplexa branscher med stora behov av ökad enkelhet och förnyelse. Byrån motsvarar helt de behov vi har och vi ser mycket fram emot att få komma igång med samarbetet, säger Camilla Revå Axby, Bjurfors andra marknadschef i en kommentar.

–  Vi är naturligtvis glada. Vi tackar för tilliten och ser mycket fram emot att skapa
nyskapande och enkel kommunikation tillsammans med teamet på Bjurfors. Ett varumärke med en spännande resa framför sig i en kategori som står inför stora ändringar i åren som kommer. Det gör uppdraget såväl utmanande som roligt. M&C Saatchi och M&C Saatchi Go! drivs av en uttalad ambition att förenkla. Det är kärnan i allt vi gör, såväl i strategiskt tänkande som kreativt utförande och produktion, och det är så vi kommer att arbeta tillsammans med Bjurfors, säger Bjarte Eide, vd för M&C Saatchi i en kommentar.

Uppdraget startar omedelbartDela sidan: