Dela sidan:

Andelen svenskar som ogillar reklam växer sakta men säkert. Samtidigt glömmer många bort att reklamen möjliggör en stor del av deras mediekonsumtion. Det påpekar Sveriges Annonsörer i sin nya kampanj, signerad Forsman & Bodenfors.
– Reklamen möjliggör det mesta som vi tar för givet i dag. Därför är vi oroade över utvecklingen när allt fler värjer sig mot reklamen på olika sätt. Vi vill vara en motkraft till den negativa inställning till reklam som finns i samhället och genom detta initiativ hoppas vi kunna skapa dialog och öka förståelse för reklamens roll, säger Anders Ericson, vd på Sveriges Annonsörer, i ett pressmeddelande.

Initiativet "Reklam – inte bara störande" är den största satsningen någosin av Sveriges Annonsörer. Kampanjen kommer att synas på TV, i radio, i dagspress samt online under sommaren.Dela sidan: