Dela sidan:

Cube representerar sedan tidigare bland annat Janni Delér, Andreas Wijk, Elsa Ekman och Angelica Blick. Agenturen ska ge profilerna ett helhetsgrepp kring kommunikationen och samarbeten i sina sociala kanaler.

Medieprofilen Anitha Schulman värvas från Familjeliv.

– Vi är väldigt glada över att få börja arbeta med Anitha. Hon har väldigt lojala följare och ett otroligt starkt engagemang i sina sociala kanaler. Med hennes förståelse och bakgrund inom tv och mediebranschen så tillför Anitha väldigt mycket till Cubes erbjudande, Olof Lindblom, vd och en av bolagets grundare, i ett pressmeddelande.

Anitha Schulman driver podcasten "Lillelördag" ihop med journalisten Ann Söderlund, men har också design- och inredningsuppdrag via sin blogg och har medverkat i Viafree's humorserie "Mammor".


– Det känns superspännande att byta till Cube efter många bra år på Familjeliv. Cube erbjuder en helhetslösning som jag tycker är intressant och de har alltid varit i framkant med sitt erbjudande. Ett naturligt steg för mig i den fas jag befinner mig i nu, en riktigt rolig sommar och höst väntar, säger Anitha Schulman i en kommentar.


Dela sidan: