Dela sidan:

Volvo Trucks North America satte nyligen ett spektakulärt världsrekord med hjälp av svenska reklambyrån Forsman & Bodenfors. I samband med att varumärkets nya lastbilsserie Volvo VNL lanserades lät man treårige Joel Jovine öppna ett paket med den amerikansktillverkade lastbilen. Med paketöppningen tecknade barnet in sig i Guinness Rekordbok.Lastbilen som Joel Jovine packar upp är en leksak av mastodontformat, med måtten 24'x4,2'x5,3' meter. Det går knappast att ta miste på pojkens entusiasm och glädje när han ser presenten. 


– Det är anmärkningsvärt att sätta världsrekord, men den största belöningen var ändå att se Joels glädje när han såg den nya Volvo VNL 760, säger Magnus Koeck, vice president of marketing and brand management för Volvo Trucks North America i ett pressmeddelande.  

Ögonblicket filmades i Charlotte (North Carolina) den 12 maj. För att få rekordet godkänt krävdes det att paketet helt kapslade in Volvo VNL och att det öppnades helt manuellt.Dela sidan: