Dela sidan:

Power Search vänder på perspektiven genom att länka till den sista Google-sidan i stället för den första. Med initiativet vill Tele2 få användare att fundera på hur de söker fakta online.

Bakgrunden är att majoriteten av de som söker på Google bara kommer till sida ett för att hitta det de är ute efter. Det begränsar människors verklighetsbild, anser Tele2.

– Vi på Tele2 vill skapa nya möjligheter genom uppkoppling och eliminera det som begränsar våra kunder. Det är bland annat därför vi nyligen lanserat det helt obegränsade abonnemanget Unlimited. Med initiativet Power Search vill vi nu utmana människor att medvetet se utanför sina sökvanor när man söker information. Varför ska ens världsbild vara begränsad när surfen inte är det, säger Henrik Lönnevi, affärsområdeschef privatmarknad på Tele2, i ett pressmeddelande.


Dela sidan: