Dela sidan:

Förlaget Offside Press befinner sig i en fas när de expanderar med event, konsultverksamhet och bokutgivning. 
– Allt sådant här kräver nytänkande, och ett djupare samarbete med olika samarbetspartner. Henning har visat på Nöjesguiden att han är bra på att bygga samarbeten, och på att få dem att fungera och utvecklas över lång tid. Den kombinationen gillar vi, säger Anna Falck, vd på Offside Press, i en kommentar. 

Henning Wideberg har arbetat på Nöjesguiden i 13 år och har bra koll på hur marknaden fungerar. 
– Att få utveckla och sälja Offside Press kvalitetsmagasin och alla kreativa kringverksamheter är ett drömuppdrag. Redaktionellt finns det inte mycket mer att önska – så nu är det upp till mig att hitta nya annonsörer och partner som vill följa med oss in i framtiden.Dela sidan: