Dela sidan:

"Är du lönsam lille vän? Skriver du glatt om sponsrad tandkräm för en liten peng? Ansluter du dig i kön till bespisningen där det dignar av inlägg kring mat, vikt eller träning? Jaså inte? Då bjuder vi ett torrt beklagande och tackar för den här tiden". 

Orden är hämtade från journalisten Susanne Delastacias sista blogginlägg hos Amelia, vilket Dagens Media var först att rapportera om. Efter 1,5 år slutar hon att blogga för Bonnier Tidskrifter-titeln och riktar udden mot såväl den kommersiella exploateringen som redaktionen. 

"Jag skulle kunna säga att maskineriet bakom bloggkulisserna har varit väloljat. Att jag har fått stöd och uppmuntran. Ryggdunkar. Att initiativen på nya vinklar, idéer och samarbeten har haglat. Att min blogg har blivit proaktivt förvaltad av redaktionen. Men då skulle jag ljuga. Av redaktionen – knappt ett ljud".

Susanne Delastacia skriver också att hon kommer fortsätta publicera sig – men oklart var.Dela sidan: