Dela sidan:

I går vann Östersunds FK kvalmatchen mot Luxemburg-laget Fola Esch och tog sig därmed vidare till den slutgiltiga omgången i Europa League-kvalet. Mittmedia hade för första gången köpt in sändningsrättigheterna till matchen, och jublar nu över siffrorna. Satsningen slog alla rekord, hävdar koncernen i ett pressmeddelande: 

• Över 45 000 startade strömmar – högsta siffran för en enskild livesändning i företagets historia. En smått sensationell siffra, eftersom det handlar om Plus-tv.

• Över 1 500 nya Plusköp på en dag – högsta siffran i företagets historia.

Sändningen från Luxemburg producerades av ett internationellt bolag och kablades ut online via Mittmedias live-tv-nav.
– Vi visar våra användare att vi kan leverera på absolut högsta nivå. Vi hade hoppats på fina siffror förstås, men det här är ändå över förväntan, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia, i en kommentar.Dela sidan: