Dela sidan:

KIT:s videos har blivit stilbildande på den svenska mediemarknaden. Nu har de nominerats i kategorin "Best Video Series" i Digiday Publishing Awards Europe. Tävlingen belönar de mest innovativa mediesatsningarna i Europa.
– Vi hör ständigt hur branschen pratar om "KIT-video" som ett begrepp och genom den otroliga respons vi får från våra tittare på både KIT och våra nischade varumärken KIT Mat och KIT Beauty ser vi dagligen bevis för att vi är på rätt väg, säger chefredaktören Robert Brännström i en kommentar.

Nomineringen gäller KIT:s samlade videoproduktion under året som gått. 
– Det känns förstås otroligt kul att nomineras till det här priset, det visar att vi konsekvent håller en hög kvalitet på vår video, säger Robert Brännström. 

FAB Media är också nominerade i kategorin "Best New Vertical/Brand" med nysatsningen Baaam. 


Dela sidan: