Dela sidan:

Bet365 har tidigare arbetat med skådespelare som Samuel L.Jackson, Travis Fimmel och Ray Winstone i Sverige. Nu är det dags för Mikael Persbrandt att ta plats framför kameran. Kampanjen ”Around the World” beskrivs som spelbolagets största någonsin på den svenska marknaden.

 – Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Mikael som vårt nya ansikte utåt i Sverige. Mikael känns helrätt både för vår målgrupp och varumärke och vi har höga förväntningar på kampanjen. Vi växlar upp ett steg och det här blir vår största satsning hittills på den svenska marknaden, säger Jörgen Sparredal, svensk marknadschef på bet365.

Kampanjen lanseras i samband med Premier League-premiären 11 augusti och har tagits fram tillsammans med brittiska reklambyrån Drummond Central.

Filmerna visas i MTG:s och Discovery Networks kanaler samt även online på Viaplay, Viafree, DPlay, Aftonbladet och Expressen.

Se filmerna här:


Dela sidan: