Dela sidan:

I vanliga fall klär han sig i kostym. Men i den nya reklamfilmen promenerar Bojan Djordjic runt i morgonrock på stan och berättar om alla platser man kan konsumera Viaplay på. Budskapet lyder: "Sport. Film och serier. Bojan Djordjic på köpet". 

– Vi passade på att flörta lite med våra användare då dom gärna bestämmer själva när och var vi vill uppleva film, sport och serier. Just friheten med Viaplay lyfter vi fram i kampanjen genom att låta Bojan Djordjic promenera genom överdrivet många vardagliga platser och berätta var han själv väljer att uppleva Viaplay, säger Ira Gladnikoff, Head of Viaplay, i en kommentar.

Se filmen här nedan.

ARBETSGRUPP

Byrå: Inhouse Viaplay

Head of Sport Sales and Marketing: Marcus Lilja

Exekutiv producent: Camilo Altera

Producent: Petter Hansson

Regissör: Camilo Altera

Produktionsledare/ First AD: Martin Hallgren

Fotograf: Markus A. Ljungberg, FSF

Klippare: Camilo Altera

Colorist: Teodor Miljevic


Dela sidan: