Dela sidan:

Den 3 augusti hade Mittmedia köpt sändningsrättigheterna till Östersunds FK:s kvalmatch mot Luxemburg-laget Fola Esch i Europa League. De hade all anledning att jubla över siffrorna – 45 000 startade strömmar – vilket är den högsta siffran för en enskild livesändning hos Mittmedia någonsin. Hela 1 500 nya Plus-prenumeranter kom in på en dag.

Och de fick mersmak. På torsdag sänder man Östersunds bortamatch mot grekiska Paok i Mittmedias kanaler. För att förvärva rättigheten har de samarbetat med Hans Svelander vid agenturen Spring Media.

– Sändningen i Luxemburg var det största vi hade gjort och något som vi var otroligt stolta över. Det känns nästan overkligt att vi nu kan erbjuda våra användare Östersunds största match någonsin, säger Mattias Wallström, affärsutvecklingschef sport, på Mittmedia, i en kommentar.

Idag står sporten för ungefär 40 procent av Plus-köpen hos Mittmedia, så detta lär inte bli den sista satsningen.Dela sidan: