Dela sidan:

Ledare för satsningen kommer tidigare chefredaktören Leo Lagercrantz tillsammans med redaktionschef Anna Fagerström att vara.

– Jag ser fram emot att EFN tar steget för att bli en genuint rikstäckande kanal. När traditionella medier drar ner känns det väldigt roligt och framför allt viktigt att satsa på kvalificerad ekonomijournalistik lokalt, säger Charlotte Stjerngren, chefredaktör EFN.

De fem nya redaktionerna kommer att startas i Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle och Umeå. Redaktionerna kommer dagligen att sända live och rapportera om det lokala näringslivet.

– Det händer spännande saker inom näringslivet i hela landet och det finns en viktig roll för EFN att fylla. Det ska bli oerhört roligt att få ta sig an den här viktiga och spännande satsningen, säger Leo Lagercrantz.Dela sidan: