Dela sidan:

Målet för den nya byrån är att etablera sig som en träffpunkt för stylister, bloggare och journalister. Lokalerna vid Grev Turegatan kommer att vara flexibla och även fungera som kunders showroom, konstgalleri och traditionellt kontor. I höst kommer även ett Göteborgs-kontor att öppnas upp. Redan från start har byrån kunder som Svea, NojiNoji, The Smirk och Navy Stories.

Huvudansvarig för byrån är Abena Amoateng. Hon kommer närmast från en tjänst som pr-konsult för Presskontakterna och har innan dess arbetat i London.

– Efter att ha jobbat på samma byrå i flera år, kändes beslutet naturligt att få vara med att bygga upp ett nytt och spännande pr-koncept tillsammans med Prince PR, berättar Amoateng i ett pressmeddelande.

Medgrundare och ägare till byrån är modeföretaget Svea:s ägare Kiki Wallmansson.

– Vi kunde inte hitta vad vi sökte, så vi startade en egen PR-byrå, berättar hon.


Dela sidan: