Dela sidan:

Paradisets kampanjer för Diesel är en referenspunkt som många använder sig av när reklamhistoria kommer på tal. Kampanjerna hjälpte uppstickaren att ta stora marknadsandelar från Levi's och gjorde att reklam på allvar tog sig in i populärkulturen.

Mellan den 18 november 2016 och 5 februari i år ställdes reklamalstren ut i form av foto-reproduktioner på Fotografiska i samband med utställningen "FINALLY IT ALL MAKES SENSE". Nu auktioneras de 120 bilderna från 1991-2001 ut. Auctionet.com genomför auktionen som sker samtidigt som Stockholm Fashion Week. Budgivningen öppnades i går och pågår fram till den den 6 september.

I auktionen ingår bland annat bilder från de internationella stjärnfotograferna David LaChapelle, Ellen von Unwerth, Andrew Macpherson, Jörgen Lööf, Peter Gehrke och Henrik Halvarsson. Samtliga bilder är monterade på aluminium. Dela sidan: