Dela sidan:

I den nya kampanjen medverkar svenska boxaren Badou Jack, som i helgen vann sin andra världsmästartitel, och den danska sångaren Christopher. Målet med filmen är att peka på den centrala roll som träning spelar i alla typer av strävanden i våra liv.

– Att jag idag kan titulera mig dubbel världsmästare har jag träningen att tacka för. Om det är något varumärke som verkligen förstår träning utifrån atletens behov, så är det Reebok, säger Badou Jack.

Kampanjen är framtagen av Animal och producerad av NewLand.

– Reebok tror på träning som något som kan påverka oss positivt, både som individ och som medmänniska, fysiskt såväl som mentalt och socialt. Vi vill inspirera människor att se träningen som en väg mot att bli en bättre version av sig själv, säger Nicolas Nath, brand activation director på Reebok Nordic.

– Det känns alltid spännande att jobba med Reebok eftersom det är ett varumärke som från gräsrötterna förändrar hur världen ser på träning, säger Emil Tiismann, creative director på Animal.

 


Dela sidan: