Dela sidan:

2015 lämnade Cecilia Beck-Friis TV4, efter hela 15 år på bolaget. Hon var bland anant vice vd på TV4 och chief digital officer på Bonnier Broadcasting. Sedan dess har hon drivit egen verksamhet och bland annat sysselsatt sig med externa styrelseuppdrag.

Men från 1 oktober är hon Hemnets nya vd. Anna Lagerborg, som har varit tillförordnad vd sedan mars i år, utses i sin tur till vice vd.
− Hemnet är ett otroligt spännande bolag med en fantastisk produkt som många svenskar återkommer till regelbundet i jakten på att hitta ny bostad eller bara drömma sig bort. Det är en unik position att vårda och växa från. Jag ser mycket fram emot mitt nya uppdrag och att tillsammans med teamet fortsätta utveckla tjänster och produkter som skapar värde för såväl fastighetsmäklare, säljare och köpare, säger Cecilia Beck-Friis i en kommentar. 

Håkan Erixon, som är styrelseordförande i Hemnet, är belåten med nyförvärvet. 
– Hennes erfarenhet och kompetens förstärker och kompletterar ledningsteamet mycket väl. Jag är övertygad att Cecilia kommer att utveckla bolaget på ett utmärkt sätt tillsammans med det spännande team som Hemnet nu har på plats efter flera viktiga nyrekryteringar under de senaste månaderna, säger han. Dela sidan: