Dela sidan:

Blinks medgrundare Richard Kylberg lämnar vd-posten för att helt kunna fokusera på arbetet som styrelseordförande och projektledare. Efterträdaren blir Tomas Conradi, som har jobbat på byrån i fem år. Han är partner och varit chef över strategiavdelningen. 
– Blink spelar i en global elitserie inom retaildesign. Vi är på en spännande resa tillsammans med våra kunder och våra uppdrag handlar ofta om att skapa kundupplevelser i gränslandet mellan det digitala och fysiska. Vi är redo för nästa nivå här och det blir mitt fokus i min nya roll, säger Tomas Conradi i en kommentar.

Richard Kylberg lovordar den tillträdande vd:ns ledarskap och bakgrund som konsult och strateg. 
– Tomas Conradi har tidigare grundat och lett Differ och framgångsrikt lagt nya pusselbitar till vår leverans här på Blink. Vi har arbetat ihop ett halvt decennium, jag och övriga medarbetare har största förtroende för honom, säger han. 

Blink har jobbat för kunder som Tesco, Albert Heijn, Marks&Spencer, Telenor och SAS. 


Dela sidan: