Dela sidan:

I september månad börjar Eva Hamilton att kombinera sina styrelseuppdrag på aktörer som LKAB, Dramaten och Nexiko med att jobba som senior advisor på public relations-byrån JKL.
– JKL är välrenommerat, professionellt och har spännande kunder. Det ska bli väldigt stimulerande att som en del av JKL få vara med i olika skeenden av förändring hos dessa kunder, säger Eva Hamilton i en kommentar.

LÄS MER: Karriärsöndag: Dumdristighet gjorde Eva Hamilton till tv-chef

Hon kommer att bilda radarpar med tidigare socialdemokratiske statsministern Göran Persson

Anders Lindberg, grundare och partner på JKL beskriver sitt nyförvärv enligt följande.
– Eva Hamilton har en unik förmåga att förstå hur det svenska samhället och den svenska opinionen fungerar. Hon förstärker därmed vår förmåga till analys och genomförande. Eva Hamilton är dessutom en erkänt duktig ledare som kommer att ge oss alla energi och nya perspektiv.

I våras slogs JKL samman med systerbyrån CNC som bedriver verksamhet i bland annat Storbritannien, Japan och Indien. 
– Vi har redan många internationella uppdrag och väntar oss fler. JKL har med Eva Hamilton ett ännu starkare erbjudande för utländska kunder som överväger exempelvis investeringar i Sverige, säger Maria Grimberg, partner och chef för Stockholmskontoret.


Dela sidan: