Dela sidan:

Det var Aftonbladet som först rapporterade om den skandalomsusade festkvällen där Mårten Roslund poserade med den före detta SDU-toppen Gustav Kasselstrand på Grand Hôtel. Efter att först ha förnekat erkände han och avgick från sin post som språkrör för Miljöpartiets ungdomsförbund. 
"Krishanteringens första lag är enkel: Ljug aldrig. Jag ber om ursäkt för att jag har gjort det" skrev han i ett Facebook-inlägg. 

Nu kommer han att hjälpa andra med kommunikation i rollen som public affairs-rådgivare på Reformklubben. "Mårten är van att arbeta både strategiskt och operativt för att nå framgång i politiska processer och påverkan. Genom sin roll som språkrör har han även erfarenhet från politiskt ledarskap" skriver byrån om sin rekrytering.

Reformklubben värvar även Jennie Zetterström som senast var presschef på Unionen, där hon var strategisk rådgivare till ledningen när det gäller media och politisk kommunikation. 

Cia Zingmark förstärker Reformklubbens hälsoteam och kommer närmast från en position som seniorkonsult hos Burson-Marsteller och Comma.
– Strategisk rådgivning och public affairs är kärnan i allt Reformklubben gör. För det krävs både djup kunskap om kundens marknad och god förståelse för politiska processer. Jennie, Cia och Mårten har fantastiska erfarenheter, kompetens och nätverk inom sina branscher som vässar vårt erbjudande ytterligare, säger Mårten Lundberg, byråchef på Reformklubben, i en kommentar.


Dela sidan: