Dela sidan:

INGO har de senaste tiden vunnit uppdragen för BWM/Mini och ELON. Nu har de även Västerbottenost som ny uppdragsgivare. 
– Vi har gjort en noggrann kartläggning och omfattande research på de byråer som medverkade i byråupphandlingen. INGO var den byrå som bäst matchade våra behov och kunde presentera de mest intressanta och träffsäkra lösningarna. INGO visade god förståelse för både varumärket, marknaden samt hur vi ska ta oss an framtidens utmaningar, kommenterar Helena Ahlgren, brand manager för Västerbottensost hos Norrmejerier.

Samarbetet drar igång på allvar under hösten. 
– Västerbottensost har en fantastiskt stark position och en spännande historia. Det öppnar för ett otraditionellt tänk och angreppssätt. Det är vi på INGO bra på. Vi är mycket stolta över denna vinst, säger Josefine Richards, CD på INGO.


Dela sidan: