Dela sidan:

Efter ett och ett halvt år på andra sidan Atlanten som USA-chef för Visit Sweden flyttade Jenny Kaiser hem till Sverige innan sommaren. Ny adress blev Perfect Fools, vilket Resumé rapporterade om.

Tanken var att hon skulle börja på Perfect Fools den 1 september. Men Jenny Kaiser går istället till Åkestam Holst där hon blir projektledare och nykundsansvarig.
– Det vore konstigt om vi inte hade en Jenny Kaiser-typ i huset, med tanke på byråns utveckling och framfart den senaste tiden. Och glädjande nog blev det just Jenny Kaiser. Hon kommer kunna bidra mycket för att stärka upp vårt erbjudande emot den nordiska och Europeiska marknaden samt kommer även vara en resurs inom NoA-nätverket, säger Petronella Panérus, vd på Åkestam Holst, i en kommentar.

Jenny Kaiser har tidigare varit projektledare på Forsman & Bodenfors, DDB och OMD.
– Jag är jätteglad över att få ansluta mig till gänget på Åkestam Holst och The North Alliance. Byrån och nätverket befinner sig i ett mycket spännande skede där jag ser fram emot att utveckla vår och kundernas affär och footprint på hemmaplan och internationellt, säger hon. 

Förra veckan blev det klart att Åkestam Holst tappar projektledaren och partnern Johan Östlund som blir vd på McCann.


Dela sidan: