Dela sidan:

Målet när bolaget grundades 2015 var att skapa förändring och innovation genom en ny form av prototyping. Med bolagsproffset Staffan Ekholm som ny vd och delägare vill man skala upp bolaget i Sverige och internationellt. Första siktet efter Sverige är USA.

Sedan starten för två år sedan har Another Tomorrow hjälpt en rad företag genom sin process Sling, specialframtagen för att decentralisera innovation och snabbare kunna upptäcka nya affärsmöjligheter genom prototyping. Bolaget arbetar idag med kunder som Swedbank, Skatteverket, Sveriges Radio, Vattenfall, Lifesum, Arbetsförmedlingen, WWF och Avanza.

 Staffans erfarenhet av affärsutveckling och hans förståelse för näringslivets behov kommer vara oerhört värdefulla nu när vi är redo att växla upp. Han har både den passion och den kunskap som krävs för att vi ska kunna etablera oss globalt, säger Fredrik Heghammar, medgrundare av Another Tomorrow i ett pressmeddelande.

Staffan Ekholm har en bakgrund som vd och grundare internationellt av både konsult- och mjukvaruföretag, bland annat Framfab och Roxen. Senast kommer han från Mag+ där han var medgrundare och vd. Staffan Ekholm går in som vd på Another Tomorrow och köper in sig som delägare på en tredjedel av bolaget.

Företag idag behöver Another Tomorrow. Jag gick direkt igång på bolaget när jag förstod processen och träffade individerna. Det är inte en ytterligare designbyrå knuten till managementkonsulter. Vi är ett nytt spännande bolag som skapar verkligt värde och förändring för bolags innovation och affär genom en process som tar idéer till konkreta prototyper. En process jag själv önskar jag hade haft under min tidigare karriär. Jag ser fram emot att växa detta bolag och introducera ett nytt sätt för företag att arbeta, i Sverige och internationellt, säger Staffan Ekholm, vd på Another Tomorrow i en kommentar.


Dela sidan: