Dela sidan:

IKEA har gjort en skräddarsydd lanseringskamapanj som tar till vara på de udda medievalens egenskaper. Vad sägs om en köksautomat på Hötetorgets station där man kan köpa den klassiska vitlökspressen KONCIS, eller att en IKEA-färja som trafikerar SL:s linje 80. 

Ett antal Eurosize-tavlor har valts ut i närheten av butiken där det exakta avståndet till IKEA KÖK anges eller genom att den klassiska IKEA-pilen visar vägen med rubriken som "Ta genvägen till köket" och "Till köksavdelningen".

Den tillfälliga köksbutiken omfattar ungefär 400 kvadratmeter och innehållet showroom med sju visningskök för olika livssituationer, en yta för co-creation och planeringsstationer.

Lanseringskampanjen är fokuserad till centrala Stockholm och syns även i digitala och sociala medier. 

Kampanjen är framtagen av Åkestam Holst och Carat.


Dela sidan: