Dela sidan:

 

Magasin 113 är ett nybygge dit reklambyrån Forsman & Bodenfors planerar att etablera sig från Kyrkogatan i centrala Göteborg. Bakom lokalerna står Älvstranden Utveckling tillsammans med arkitektkontoren MVRDV och BSK. Bygget kommer delvis vara färdigställt 2020, enligt ett pressmeddelande.

 Magasin 113 kan bli det fantastiska hem vi letat efter för att kunna samla alla våra 250 medarbetare i Göteborg. Och vi hoppas också kunna vara delaktiga i skapandet av en helt ny, och annorlunda, del av centrum, säger Hans Andersson, som leder projektet på Forsman & Bodenfors i pressmeddelandet.

Forsman & Bodenfors har haft sitt huvudkontor i Göteborg sedan starten för 31 år sedan. Verksamheten förvärvades av amerikanska MDC Partners förra sommaren. Byrån har enligt pressmeddelandet i dag cirka 350 medarbetare, varav 250 i Göteborg.

 Dela sidan: