Dela sidan:

Kreativitet har alltid legat i kärnan av Absolut Vodkas varumärke. Trots alla mörka moln på himlen har de nu tagit fasta på att vår generation har en fortsatt positiv inställning till framtiden, och en övertygelse om att morgondagen blir bättre. Det illustreras genom filmen "One Night" som tar oss från Big Bang genom historien fram till nutid. 

Reklamfilmen är skapad av Emmanuel Lubezki och rösten som tar oss genom berättelsen tillhör skådespelare och musikern Juliette Lewis.
– Det har varit mycket spännande att arbeta med "Create a Better Tomorrow, Tonight" eftersom den förmedlar allt det vi står för som varumärke. Vi har alltid varit övertygade om att kreativitet leder till framsteg i världen, och det vill vi förmedla i allt vi gör, kommenterar Gaia Gilardini, Global Communications Director på Absolut. 

Varumärket gör också en print- och utomhuskampanj tillsammans med fem artister: Mickelene Thomas, Toilet Paper Magazine, Olivia Steele, Stevie Gee och RUDE. 


Dela sidan: