Dela sidan:

I våras gick AMF Fastigheter ut i pitch. Den nya byrån skulle ha förmågan att ta fram en tydlig strategi, koncept- och kampanjutveckla, sociala medier och produktion för AMF:s affärsområde Storstockholm. I området ingår bland annat fastigheter som Västermalmsgallerian, Ringen Centrum och Teatern. Vinnande ur pitchen gick alltså Tillsammans STHLM som blir fastighetsbolagets huvudbyrå i Storstockholm.

– Vi har letat efter en snabbfotad, strategisk och kreativ byrå med ett smart arbetssätt som förstår retail och kan navigera det nya medielandskapet. Tillsammans Sthlm bockade av alla rutor och mer därtill. Nu ser vi fram emot att komma i gång med samarbetet, säger Marcus Hallberg, marknad- och kommunikationsansvarig, affärsområdet Stadsdelar StorStockholm på AMF Fastigheter.

Ett första led i samarbetet är att Tillsammans STHLM kommer utveckla nya kommunikationskoncept för Ringen Centrum på Götgatan och Västermalmsgallerian.

– I en fortsatt ökad digitalisering av retail ser vi spännande utmaningar att tillsammans med AMF Fastigheter positionera handelsplatserna som en destination, både för den fysiska och digitala upplevelsen. Både Ringen och Västermalmsgallerian är ikoniska för sina respektive stadsdelar och vi kommer fortsätta jobba mot att bygga båda varumärkena som den naturliga handelsplatsen och mötesplatsen för de som bor i områdena. Här kommer vår erfarenhet av retail och destination men även hur vi hjälper våra kunder få utväxling på sina egna kanaler väl till pass, säger Kristian Mirsch, kundansvarig för AMF Fastigheter och partner på Tillsammans SthlmDela sidan: