Dela sidan:

Rollen som byråchef är helt nyinstiftad på pr- och kommunikationsbyrån Pretto PR. Anja Joos roll blir att leda byrån in i det förändringsarbete som kommer att ske under 2018. Joos kommer senaste från Polhem PR där hon som senior pr-konsult arbetat med inrednings-, livsstil- och modeföretag. Hon har tidigare jobbat som pr-konsult och mediaspecialist på Edelman Deportivo.

– Anja är för oss en drömrekrytering då hon har en gedigen bakgrund inom PR och ett stort drivande framtidsstänk och en härlig personlighet. Jag är oerhört stolt och glad för denna rekrytering som innebär att Pretto PR kan ta ett rejält steg uppåt och framåt. Det innebär också att jag kan lägga mer fokus på den strategiska utvecklingen och alla dimensioner i vårt erbjudande, uttalar sig Prettos vd och grundare Maria Lager.

Utöver rollen som byråchef där Joos kommer att leda byråns dagliga arbete kommer hon även agera som senior pr-rådgivare samt ta plats i ledningsgruppen.

– Rollen och utmaningen känns helt rätt. Att få delta i det strategiska arbetet och resan framåt för Pretto PR känns otroligt spännande. Jag kan med min bakgrund och erfarenhet göra skillnad för att byrån ska nå nya höjder, avslutar Anja Joos.

Pretto PR arbetar sedan tidigare med kunder som Svenssons i Lammhult, Jägermeister, Chill Out Wines och Miguel Torres Wines.Dela sidan: