Dela sidan:

Det är Adam&Eve/DDB som ligger bakom den något okonventionella kampanjen som verkligen bejakar nostalgikramande och går under parollen "power, glam och sass". 

Kampanjen är inspirerad av det japanska nattlivet och i en bärande roll ser vi supermodellen Naomi Campbell mima medan låttexten syns i nedre bildkant, i sann karaoke-stil. Soundtrack är 80-talsgruppen Wham!'s låt "Wham Rap!". 

Reklamfilmen lanserades i Japan i början av september och gick upp i andra regioner, bland annat i Sverige, i veckan. Andra som syns i H&M:s höstkampanj är modellen Adwoa Aboah, Gia Seo och Stella Duval. 

Förutom mixen mellan 80-talskänslan och det moderna Tokyo fångar reklamfilmen tidsandan genom att hylla George Michael mindre än ett år efter stjärnans bortgång. 
Naomi Campbell var vän med artisten och medverkade i den ikoniska musikvideon till låten "Freedom '90" för 27 år sedan tillsammans med andra supermodeller som Linda Evangelista, Cindy Crawford och Christy Turlington.


Dela sidan: