Dela sidan:

Resumé berättade nyligen om Klarnas nya grafiska profil med smält glass, välkammande hundar och dallrig gelé. Nu släpper varumärket de första filmerna som är en fortsättning på det Guldäggsbelönade Smoooth-konceptet. Byrån som ligger bakom är DDB Stockholm.

– Det har varit ett otroligt omfattande arbete där vi jobbat med alltifrån att smooothifiera upplevelsen i Klarnas tjänster till att bredda och ta ett helt nytt grepp om det grafiska uttrycket. När det mesta inom finansiell kommunikation är rationellt och trist ska Klarna vara tvärtom och bygga en smoooth shoppingkänsla, säger Tove Langseth, vd på DDB Stockholm, i en kommentar.

LÄS MER: Så ska Klarna erövra världen genom skruvad design (Insikt)

För att illustrera hur "Smoooth" Klarnas tjänster är använder de sig av udda företeelser som mjukost genom hårdost och en hög med rostbröd som trampas ihop. Spana in resultatet här nedan.Dela sidan: