Dela sidan:

Resumé har tidigare berättat om Signal Signal, vars tjänst gör det möjligt att söka på och analysera omnämnanden i talad media som podcasts, radio, TV och Youtube-kanaler. I januari berättade bolaget att de var på jakt efter nya investerare som kan hjälpa med att expandera snabbare.

Nu har de stängt rundan. Enligt Di Digital har Signal Signal tagit in knappt 4,3 miljoner kronor. Bland investerarna finns tidigare NHL-stjärnan Mattias Weinhandl, Patrik Persson (medgrundare Dreams) och Soläng Invest. 
– Det känns strålande att så prominenta affärsänglar valt att gå in för att stärka upp bolaget såväl kompetensmässigt som finansiellt, säger Håkan Waara, medgrundare och teknisk chef på Signal Signal i ett pressmeddelande.

Bland Signal Signals kunder finns Bauer Media, Max Hamburgare och Norstedts. Dessutom har de samarbetsavtal med mediebevakare som Meltwater, Mbrain och Notified. 

Nu är siktet inställt på att växa snabbare.
– Vi blev snabbt överväldigade av intresset från marknadscheferna på landets mest framstående varumärken. Nu är det dags att växla upp säljteamet, tekniken, och vår internationella expansion, för att ta Signal Signal till nästa nivå, säger Tor Rauden Källstigen, medgrundare och vd på Signal Signal.Dela sidan: