Dela sidan:

Antalet olika "matkassar" växer snabbt med fokus på alltifrån pris till kvalitet. Nu ger sig Stockholm Gas in i matchen tillsammans med stjärnkocken Tommy Myllymäki. Kassen är tidskrävande och avancerad – och sätter hemmakockens kunnande i köket på alla tänkbara prov. 
– Med kampanjen vill vi bevisa en gång för alla att lagar du mat på gasspis har du samma grundförutsättning som proffskockarna – som många väljer gasspis. Vi vill också att fler ska upptäcka gasspisens fördelar och att fler stockholmare ska välja att ha gasspis hemma. Tycker du om att laga mat? Då är vår matkasse och en gasspis något för dig, säger Jessica Engelbrecht, ansvarig marknadskommunikation på Stockholm Gas, i ett pressmeddelande.

Kassarna går att beställa från och med idag på en särskild kampanjsajt. För att sprida kännedom om kampanjen har en reklamfilm producerats som kommer att synas online och utomhus på utvalda platser som Stureplan och Kungsgatan. Byrån som ligger bakom är TBWA.

Se filmen här:Dela sidan: