Dela sidan:

Med ett år kvar till valet stärker Fokus upp redaktionen med två rutinerade skribenter. Janne Sundling, med ett förflutet på Resumé, ansluter från Dagens Samhälle och blir inrikespolitisk reporter. 
– Han är en duktig och erfaren reporter, en skicklig stilist till en rad böcker. Jag har lång erfarenhet av att jobba med Janne och uppskattar honom som medarbetare och reporter. Janne har dessutom skrivit för Fokus löpande sedan tidningen grundades, så han är ett igenkänt namn för både medarbetare och läsare, säger den nytillträdda chefredaktören Claes de Faire.

Erik Fichtelius, som har varit vd på UR och en har lång karriär som politisk reporter på SVT i ryggen, blir politisk krönikör i Fokus. Hans roll är ej att förväxla med opinionsmaterialet i magasinet. 
– Erik Fichtelius är en spännande person som vi inte haft möjlighet att följa i svensk press de senaste åren. I rollen som politisk krönikör kommer han att analysera vad som händer i svensk inrikespolitik, säger Claes de Farie.

Vad gör ni mer för satsningar inför valåret?
– Det kommer löpande nyheter hela tiden.


Dela sidan: